loading

Naše usluge

Estetska Stomatologija

Kako mi radimo?

Naši stručnjaci uvek pružaju najbolju uslugu nege zuba. Zašto je dr Dulić usluga najbolja za stomatološke tretmane svih vrsta pacijenata poput dece, starijih i ostalih.

01
Gradation Image

Zakažete pregled

Kenite ka osmehu koji zaslužujete.
02
Gradation Image

Stomatološki pregledi

Naši stomatološki pregledi brinu o vašem osmehu i zdravlju.
03
Gradation Image

Stomatološki tretman

Naši napredni stomatološki tretmani pružaju vam zdrav osmeh i samopouzdanje.
04
Gradation Image

Redovni pregled

Redovni pregledi su ključni za očuvanje vašeg oralnog zdravlja i osmeha.

Oživite Vaš Osmeh

Estetska Stomatologija za Osmeh iz Snova

Estetska stomatologija donosi harmoniju i lepotu vašem osmehu, pružajući vam samopouzdanje i blistav izgled. Ova grana stomatologije kombinuje veštinu i nauku kako bi postigla savršen balans između estetike i funkcionalnosti. Evo nekoliko ključnih prednosti estetske stomatologije:

Protetika pruža niz prednosti

Nekoliko ključnih prednosti Estetske stomatologije

image

Estetska Unapređenja

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit am maur Morbi accumsan sed ipsum velit. Nam nec tellus a od tincidunt auctor a ornare odio.

image

Očuvanje Zdravih Zuba

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit am maur Morbi accumsan sed ipsum velit. Nam nec tellus a od tincidunt auctor a ornare odio.

image

Prevencija Problema

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit am maur Morbi accumsan sed ipsum velit. Nam nec tellus a od tincidunt auctor a ornare odio.

Opšta pitanja?

Šta je estetska stomatologija i koje su njene osnovne svrhe?

Estetska stomatologija je grana stomatologije koja se fokusira na poboljšanje izgleda osmeha i oralne regije. Njena osnovna svrha je da pruži pacijentima lep, simetričan i prirodan osmeh koristeći različite tehnike i materijale.

Koji su najčešći problemi ili nedostaci koje estetska stomatologija može rešiti?

Estetska stomatologija može rešiti širok spektar problema kao što su izbeljivanje zuba, ispravljanje nepravilnosti u rasporedu zuba, popravka oštećenih ili polomljenih zuba, zamena nedostajućih zuba i poboljšanje estetike desni.

Koje su različite vrste estetskih rešenja dostupne pacijentima?

Estetska rešenja obuhvataju veneere, bele plombe, beljenje zuba, nevidljive bravice, proteze i mostove, dentalne implante, oblikovanje desni i još mnogo toga.

Da li su estetski tretmani trajni ili je potrebna redovna obnova?

Trajnost estetskih tretmana zavisi od vrste tretmana. Na primer, veneeri i bele plombe obično zahtevaju redovno održavanje i eventualno obnavljanje tokom vremena. Dentalni implanti i mostovi mogu pružiti dugotrajne rezultate.

Kako se odabire odgovarajuće rešenje za svakog pacijenta?

Odabir odgovarajućeg rešenja zavisi od individualnih potreba, ciljeva i oralnog zdravlja pacijenta. Kroz konsultaciju i evaluaciju, stomatolog će preporučiti najbolje rešenje koje odgovara specifičnoj situaciji pacijenta.

Šta naši pacijenti kažu?

Nisam mogao biti srećniji s rezultatima. Dr. Adis Dulić i tim su bili izuzetno profesionalni i pažljivi tokom celog tretmana. Osmeh mi se potpuno promenio, i sada se osećam samopouzdano svaki put kad se nasmejem. Hvala vam puno!
Ahmed
Pacijent iz Novog Pazara
Dr. Adis Dulić je pravi čarobnjak sa osmehom. Bio sam zabrinut zbog nedostajućeg zuba, ali njihova stručnost uvek me je umirila. Sada se osećam kao da nikada nisam izgubio zub. Preporučio bih ih svima!
Amir
Pacijent iz Frankfurta, GER

Zakažite pregled