loading

Katalog usluga

Naše usluge


Najbolja tehnika
trenutni i efikasni rezultati

Nudimo širok spektar stomatoloških i higijenskih tretmana koje izvode vešti i strastveni stručnjaci u našem svetskom operacionom prostoru. Naši tretmani obuhvataju preventivnu stomatologiju (uključujući dentalnu higijenu i tretman problema sa vilicom). Naš cilj je da se izdvojimo kao ustanova koja pruža sveobuhvatnu stomatologiju izuzetnog kvaliteta koja unapređuje živote naših pacijenata.

“Vrhunska implantologija za vaš osmeh. Naš tim stručnjaka pruža sigurne i efikasne rešenja za zamenu nedostajućih zuba. Poverite nam vaš osmeh i povratite funkcionalnost i estetiku vaše usne šupljine.”

“Bezbolno i stručno vađenje zuba. Naša posvećena ekipa stomatologa brineće se o vama tokom procesa vađenja zuba. Koristimo najnovije tehnike i opremu kako bismo osigurali što udobniju proceduru i brzu rehabilitaciju. Vaša dobrobit je naš prioritet.”

“Ispravite osmeh uz fiksne aparate. Naš tim stručnjaka za ortodonciju pruža vam efikasna rešenja za korekciju zubnog niza. Fiksni aparati su pouzdana opcija za postizanje ravnoteže i lepote vašeg osmeha. Očekujte profesionalnost, udobnost i rezultate koji traju.”

“Osvežite svoj osmeh uz usluge izbeljivanja zuba. Naša napredna tehnologija i stručni tim omogućavaju vam postizanje svetlijeg i blistavijeg osmeha. Bezbedno i efikasno izbeljivanje zuba prilagođeno je vašim potrebama, omogućavajući vam samopouzdanje koje dolazi sa svetlijim osmehom.”

“Profesionalna oralna hirurgija za vaše oralno zdravlje. Naš tim iskusnih hirurga pruža širok spektar usluga oralne hirurgije, uključujući vađenje umnjaka, postavljanje dentalnih implanta i druge procedure. Bezbednost i udobnost naših pacijenata su uvek naš prioritet.”


Neka opšta pitanja

Da li implantirani zubi izgledaju prirodno?
Da, implantirani zubi su dizajnirani da izgledaju veoma prirodno. Zahvaljujući napretku u tehnologiji i tehnikama dentalnih implantata, postiže se izuzetno prirodan izgled. Dentalni implanti se prilagođavaju boji, obliku i veličini vaših postojećih zuba, što omogućava da se postigne savršeno uklopljen osmeh.
Kako da održavam zdrave zube?

Redovno pranje zuba najmanje dva puta dnevno, čišćenje međuzubnih prostora koncem, zdrava ishrana i redovne posete stomatologu pomažu u očuvanju zdravlja vaših zuba.

Koliko traje operacija dentalnih implantata?

Trajanje operacije dentalnih implantata može varirati, ali uobičajeno traje od nekoliko sati do pola dana, zavisno od broja i složenosti implantata.

Kada i kako treba prati zube?

Preporučuje se pranje zuba najmanje dva puta dnevno, ujutru i pre spavanja. Koristite četkicu za zube s mekanim vlaknima i pastu za zube s fluoridom. Četkicu postavite pod uglom prema desni i nežno vršite kružne pokrete duž svih površina zuba i desni. Ne zaboravite čistiti i jezik i nepce. Nakon pranja, isperite usta vodom.

Kako treba brinuti o zubima nakon operacije?

Nakon operacije, sledite upute svog stomatologa. Redovno perite zube, ali budite nežni prema operisanim područjima. Izbegavajte dodirivanje operisane oblasti jezikom ili prstima. Nemojte ispirati usta prekomerno prvih 24 sata kako biste omogućili pravilno zaceljivanje. Pratite dijetu koju vam je preporučio stomatolog i izbegavajte žvakanje na tom području dok se potpuno ne oporavi. Ako primetite bilo kakve neobične simptome ili probleme, odmah se obratite stomatologu.

Radno Vreme

Svakog radnog dana stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam pružili vrhunsku stomatološku negu.

Pon - Pet

10:00 — 20:00

Subota

10:00 — 15:00

Nedelja

Zatvoreno